30 Ağustos 2015 Pazar

KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ KAYMAKAMI




























 KAYMAKAMIMIZ SAYIN HASAN DOĞAN' IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Aziz Milletimizin en önemli değerlerinden olan özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği cansiperane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 93. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız.
30 Ağustos Zafer Bayramı, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde, üstün savaş planı ile tarihin yeniden yazıldığı, bağımsızlığımız ve milli hâkimiyetimizin milletimize müjdelendiği, milletimiz için umutsuzluğun sona erdiği bir zaferdir. Ulusumuz hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışı içerisinde sonsuza kadar var olacağını bu zaferle tüm dünyaya bir kez daha kabul ettirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında bağımsız yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum, bugün sağ olanlara da aile fertleriyle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir hayat temenni ediyorum.
                                                                          Hasan DOĞAN
                                                                            Kaymakam
                                                                                                                                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder