18 Ağustos 2015 Salı

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ



OYUNCAK VE KİTAP KUMBARASINA ATILAN KİTAPLAR PROJE İLE DEĞERLENDİRİLECEK
Develi Belediyesinin, Kitap ve Oyuncak Kumbarasına atılan kitaplardan ders ve sınavlara hazırlık kitapları ayrıştırılarak, Ayşe Yahya Fatma Kocatürk Kız Teknik Meslek Lisesi ile ortak yürütülen proje ile değerlendirilecek.

Develi Belediyesi tarafından konulan halkımızın yoğun ilgi gösterdiği kitap ve oyuncak kumbarasında toplanan ders ve sınavlara hazırlık ile çalışma kitapları ayrılarak ilçemiz Ayşe Yahya Fatma Kocatürk Kız Teknik Meslek Lisesine ayrıştırılarak teslim edilmiş ve okul tarafından okulların açılmasıyla birlikte üniversiteye hazırlanacak olan öğrencilere proje kapsamında teslim edilecektir. 
Belediye Başkanı Mehmet CABBAR; “Halkımızın bu kumbaralara yoğun ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum, kumbarada biriken her bir kitap ayrı ayrı değerlendirilecek olup: Ders ve sınavlara hazırlık ile çalışma kitapları ayrılarak sınavlara hazırlanan öğrencilere ulaştırılmasını sağlamak amacıyla okulumuz ile ortak çalışma başlattık. Bu çalışma doğrultusunda öğrencilerimize bu kitapları ulaştıracağız İnşallah” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder