31 Ağustos 2015 Pazartesi

KAYSERİNİN FELAHİYE İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI VURAL COŞKUN


Kurumumuz hakkında 29.08.2015 tarihinde İnternet ortamında Atatürk heykeline karşı yapılan asılsız paylaşım hakkında açıklamadır.
Felahiye Belediyesince nisan 2015 tarihi itibariyle meydan düzenlemesine başlanmıştır. Bu esnada meydanda bulunan Atatürk Heykeli Vinç yardımıyla itinayla yerinden alınarak belediye hizmet binasının arkasında bulunan Belediyemize ait olan araç park garajına aynı titizlikle yerleştirilmiştir. Hasar görmemesi için Halı ve kilimlerle düzenlice sarılmıştır. Meydan düzenlemesinde Atatürk anıtına yakışır bir protokol alanı yapılmaktadır. Meydanımız % 90 oranında tamamlanmış olup, Kurumumuzca müteahhitler ile anlaşılmış önümüzdeki hafta içerisinde düzenlemiş olduğumuz Tören alanına Atatürk heykeli yerleştirilecektir.
Ancak; Hafta sonunda ard niyetli kişilerce Belediyemize ait özel Kullanım alanımıza izinsiz girilerek, Üzerindeki halı ve kilimleri açarak, etrafında bulunan malzemeleri üzerine atarak kötü görüntü verilmeye çalışılmış olup, daha sonra fotoğraflanarak servis edilmiştir. Bu görüntüler Belediye Güvenlik kameralarınca kayıt edilmiş olup, Görüntüler emniyet amirliğine iletilerek, Görüntülerdeki kişi ve kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamera görüntüleri Soruşturmanın tamamlanmasının ardından sitemizde paylaşılacaktır.
Ulu Önder Atatürk'e saygısızca yapılan saldırıyı esef ile kınıyor, bu saygısızlığı yapanlarında kanun önünde gerekli cezalarını almasını istiyor, takdiri siz değerli halkımıza bırakıyoruz.
Vural ÇOŞKUN
Belediye Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder