24 Mart 2014 Pazartesi

NİĞDE--KAYSERİ YOLUNDA TRAFİK KAZASI






























                                     NİĞDE- KAYSERİ YOLUNDA TRAFİK KAZASI


24.03.2014 02:30 sularında Niğde-Kayseri yolu üzerinde 4 hemşehrimiz trafik kazası geçirmişlerdir. Kazada Fatih Mahallesinde ikamet eden tesisat ustası 1974 doğumlu Halit Biroğlu hayatını kaybetmiş  olup , yaralı diğer 3 kişinin tedavisi Niğde Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.Mekanı Cennet olsun.

(YEŞİLHİSAR HABER)


HALİDİMİN ARDINDAN İSYANIM
Bu memlekette kaçıncı göğ ekinin biçilmesidir ey rabbim. Bir yaşam dayatılıyor insanıma, ona karşı duran insanlar sanki özendirilerek yollara salınıyor, dün Adem bu gün Halit. Bu insanların yavruları, geriye kalan emanetleri onların göğ ekinken biçilmesinin vebalini bizi idare ettiğini sanan gafillere çıkaracaktır, yöneticilere çıkarmalıdır bu fatura.
'' Dicle kenarında bir kurt bir koyunu yese, Allah adaleti gelir onu Ömer’den benden sorar'' diyen bir kültürden , bir anlayıştan sonra ufacık yavruların yetim kalmasının vebalini kim alacak. Nerede kilometrelerce yolu kontrol etmesi gereken polis, nerede bu insanların Niğde'lere gitmesini özendiren yoz kültürün sahipleri, nerede bu fidanlara sana benim dünyamı dayatmıyorum , ama seni de koruyacak tedbirler alıyorum diyen yerel yöneticiler.. Halidim,,, gözüm bebeğiydin, bakmaya kıyamadığım aslanım. Seni koruyamayan , senin pırlanta kalbini esirgemeyen zihniyete düşman olmayayım da ne edeyim yiğidim. Kimsem yok yaradandan başka diyebilirdin belki, ama bu gün Yeşilhisar seninleydi. Yandık , kavrulduk kara gözlüm. Mekanın cennet olsun, hakkını helal et saygılı kibar kardeşim..
(MEHMET ERDOĞAN   YEŞİLHİSARIM GRUBU YETKİLİSİ)




BİR DUA;

Bugün saat 02.30 sularında Kayseri Niğde karayolunda geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralanan Murat Yılmaz ve Mustafa Karahan abilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız! Dualarınızı bekliyoruz!



                                            HAZIRLAYAN LEMAN ÖZDİLEK





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder