3 Mart 2015 Salı

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ MHP İLÇE BAŞKANI ADNAN KÖKSAL



M.H.P İLÇE BAŞKANI ADNAN KÖKSAL`DAN VAATLER`E 
DOĞAL(GAZ)!

SEÇİM YAKLAŞIYOR... AKP İÇİN HER YOL MÜBAH HER ŞEY DOĞAL(GAZ)!

Milliyetçi Hareket Partisi Develi İlçe Teşkilatı olarak ilçemizin geleceğini yakından ilgilendiren siyasal, sosyal ve kültürel konuların her zaman takipçisi olduk ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına basın açıklamalarında bulunduk.
Ve bir kez daha, son zamanlarda ilçemiz gündemini meşgul eden Doğalgaz konusunda, iktidarı ellerinde bulunduranların Develili hemşerilerimizi kandırmalarına müsaade etmeyeceğiz.
Bilindiği üzere 7 Haziran 2015 seçimlerinde Milletvekili seçilebilmek için Zengin Ortağımız Mehmet Özhaseki görevinden istifa ederek Akp’den Milletvekili aday adayı olmuştur.
Bu durumda sormadan edemiyoruz; Madem Milletvekilliği hayaliniz vardı Develi meydanlarında Belediyecilik adına birçok vaatte neden bulundunuz? Bir senedir yerine getirmediğiniz, görevde kalsaydınız dahi yerine getiremeyeceğiniz yalan vaatlerle Develi’de oy hırsızlığı yapmak siyasi açıdan etik bir davranış mıydı?
Şayet Milletvekili adayı olursanız hangi yüzle Develi'lilerden oy isteyeceksiniz? Akpli Develi Belediyesi tıpkı 2013’te olduğu gibi bugünlerde de süslü ve yalan haber manşetleri attırarak yaklaşan genel seçimler öncesi yine oy hırsızlığı yapmak adına İlçemiz halkının hafızasıyla dalga geçmektedir.
24.09.2013 tarihinde Develi meydanında sahte doğalgaz borularına vurulan civatalar hala hafızalarımızda tazeliğini korurken, hiçbir şey yapılmamış olmasına rağmen ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirilen Doğalgaz konusunda 2013 yılında olduğu gibi bugünde aynı manşetler atılmakta, aynı söylemler kullanılmaktadır.
Doğalgaz’a kazma vuruluyor, 2014 kışında Develide evler doğalgazla ısınacak, Başkan Cabbar Doğalgaza el attı, 2016 kışında doğalgaz geliyor tarzında haber manşetleri ve söylemler artık halkımıza hakaret değil midir? 
Hem ülkemiz genelinde hem de ilçemizde yaşanan gelişmeler göstermektedir ki 
7 Haziran 2015 seçimleriyle sandığa gömülecek olan AKP iktidarı kaçınılmaz sona artık gelmiştir.

Adnan KÖKSAL
 MHP Develi İlçe Bşk.


Haber Kaynağı : MaHmUtSaMi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder