27 Mart 2015 Cuma

KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ OSMAN YILDIZ



Belediye hizmetleri arasında önemli rol oynayan yol, su, elektrik gibi hizmetler, ‘medeniyet’ olarak kabul edilen yollar üzerindeki ‘yön tabelaları’ ile halka daha iyi hizmet veriyor. 
Sarıoğlan ilçesinde, yolların bakım ve onarımlarının yapılmasından sonra, özellikle aynı güzergahta bulunan ve vatandaşlar tarafından karıştırılan yollar üzerine ‘yön tabelaları’ dikiliyor. Daha önce yapılan az sayıdaki yön tabelalarının, bazı kendini bilmez kişiler tarafından ‘hedef tahtası’ yapılması, çürümesi, okunmayacak şekilde bozulması, bu hizmetinde önemini ortaya çıkardı. 
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, vatandaşlarla yaptığı ‘halk günü’nde vatandaşlardan gelen bu tip talepleri de kısa sürede yerine getirmek için büyük çaba gösterdiklerini açıkladı. Kamu malının korunmasını ve kendini bilmezlerinde kamu malına zarar verme huyundan vazgeçmesini isteyen Ali Osman Yıldız “Şu anda belediyemiz kademesinde hazırlattığımız 30 adet yön tabelasını, vatandaşlara hizmet için belirlenen noktalara diktirdik. Bundan sonra ikinci bölge olarak belirlenen yollara yön tabelaları dikilecek. Sarıoğlan’ın Kayseri’nin en modern ve örnek ilçesi yapmak için görev başındayız. Yeter ki vatandaşlarımız bizlere yardımcı olsun. Eksik, yanlış, hatalarımızı bize iletsinler” dedi.


25 Mart 2015 Çarşamba

KAYSERİNİN FELAHİYE İLÇESİNDE


1-7 Nisan tarihleri arasındaki Kanser Haftası sebebiyle, İlçe Devlet Hastanemiz personeli tarafından, muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.



24 Mart 2015 Salı

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CABBAR


Doğalgaz için ilk boru döşendi.
 
Develi için hayati önem taşıyan projelerden biri olan doğalgaz projesi için ilk boru döşendi. 
Mustafa Asım Köksal Mahallesi Tekir Caddesi üzerinde bulunan Muammer Kocatürk Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi önünden doğalgaz boru hattının döşenmesi çalışmalarına başlandı. 
Kayseri Gaz Proje Müdürü Murat Akdağ; “Develi’de doğalgaz hattının çalışmalarına başladık, yaptığımız plan ve programa göre doğalgaz çalışmaları kesintisiz devam edecektir. Mümkün olduğu kadar halkımızı daha az rahatsız ederek bu çalışmaları sorunsuz şekilde bitirmek niyetindeyiz, 2015 yılı kasım ayı sonunda Develi’de doğalgaz kullanılacaktır” dedi. 
Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar; “İlçemiz için hayati önemi olan ve halkımızın refah ve yaşam seviyesini artıracak olan doğalgaz projesi bugün hayata geçmiş ve doğalgaz boru hattının döşenmesi çalışmaları bugün başlamıştır. Önümüzdeki kış ilçemizin büyük bir kısmı doğalgazı kullanacaktır. 2016 sonunda ise tüm ilçemizde kullanılması öngörülmektedir, ilçemize hayırlı uğurlu olsun”


KAYSERİNİN YAHYALI İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK


YAHYALI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, BELEDİYEMİZİN OKULLARDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARA TEŞEKKÜR ETMEK AMACIYLA BAŞKANIMIZ ESAT ÖZTÜRK'Ü ZİYARET ETTİ




KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE HALK EĞİTİM MERKEZİ TOPLANTI SALONUNDA HIZIR İLYAS ORTAOKULU 'YAŞLILARA SAYGI HAFTASI' KAPSAMINDA ETKİNLİK DÜZENLEDİ.EMEĞİ GEÇEN OKUL İDARECİLERİNE, ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE BU ANLAMLI ETKİNLİK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ MALMÜDÜRÜ ZEYNEP ZAİMOĞLU 18.03.2015-21.03.2015 TARİHLERİ ARASINDA AFYONKARAHİSAR'DA DÜZENLENEN MERKEZİ YÖNETİM MUHASEBE YÖNETMELİKLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER KONULU SEMİNERE KATILMIŞTIR.