15 Temmuz 2014 Salı

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE AKP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SAYIN SALİH GARİP KARAGÖZ YAZISIYLA DUYARLILIĞINI GÖSTERMİŞTİR. BİZLER İLÇESİNİ SEVEN İNSANLAROLARAK ŞU AN Kİ HASTANEMİZİN YIKILMASINI İSTEMİYORUZ. TAM DONANIMLI HASTANEMİZİN YAPILMASI İÇİN YER KONU SUNUN ASLA SORUN OLMAYACAĞINI BİLİYORUZ ÇÜNKÜ HASTANE YAŞAMA DÖNÜŞÜ TEMSİL EDER. HASTANEMİZİN YIKILIP AYNI YERE YAPILMASINDAN AKP YEŞİLHİSAR İLÇE BAŞKANININ MENFAATİ OLDUĞU İNANCINA SAHİBİM İLÇEMİN MENFAATİ DİYEBİLEN İNSANLAR GİBİ. BU KONUDA DEVLET BÜYÜKLERİMİZİ KONUYU EN İNCE AYRINTISINA KADAR ARAŞTIRMAYA DAVET EDİYORUM. BİR HASTANE OYUNCAK DEĞİLDİR. BU KONUDA İMZA KAMPANYASINI BAŞLATTIM. LEMAN ÖZDİLEK



Yeşilhisarın Kader Günü

Başta İlçe Kaymakamımıza,Belediye Başkanımıza Belediye Meclis üyelerine Siyasi partilerimize sivil toplum kuruluşlarına kısaca halkımıza bir çağrıdır. Dört gözle açılmasını beklediğimiz hatta açılmasına sayılı günler kala Yüksek okulumuz malesef 3-5 yıl gecikecek gibi.

Sebebine gelince ;Yeni hastanenin yapılması için eski hastanenin yüksek okula taşınması.
 

Sevgili hemşerilerim.Eski hastanemiz yıkılmadan yerinde kalmalı,ister kılcan mevkiine ister hacıbekteş tarafına veya daha başka bir yere 20 -30 dönümlük yerler varken ve bu yerleri hayır sahipleri bağışlarken veya belediyemizin tahsis ettiği yer varken ısrarla eski hastanemizin yıkılıp yerine 3 dömüm yere daracık küçücük yapılması akıl karımıdır(Tomarza Devlet hastanesi örneği) yetişmiş o kadar çam ağaçların tahrip olması da cabası.Ayrıca hastanenin taşınması ile belki 3 yıl doğru dürüst sağlık hizmeti de verilemeyecek,ekstradan 300 milyar kadar masraf çıkacak,işin acı tarafı bu konu halkımıza da sorulabilir fikirleri alınabilir yer konusunda mini bir refandum bile yapılabilirken neden halka danışmadan böyle bir sıkıntılı duruma düşürülüyor.

Bugün tüm ülkemizde hastaneler şehir dışına yapılırken (Develi Devlet hastanesi örneği) neden şehir içine ısrar ediliyor,

Eski hastanemiz yerinde kalarak Aile hekimlerine tahsis edilir veya başka amaçla kullanılabilir,Yüksek Okul sekteye Uğramaz 30 dönüm üzerine geniş büyük bir hastane yapılabilir , masraf yarı yarıya düşer,bir taşta 4 kuş vurulur.

Evet yazıktır günahtır ilçemizin kaderi ile oynamayalım tam donanımlı helikopter pistli bir hastane varken küçücük bir yere ölü yatırım hayra alamet değil.

Saygılarımla.Yorum hemşerilerimizin...

Salih Garip KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder