10 Şubat 2016 Çarşamba

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ GÜZELÖZ MAHALLESİNDE DEFNEDİLDİ


KAYSERİ ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI
Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarınca zırhlı polis aracına düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Güngördü’nün cenazesi, Yeşilhisar’ın Güzelöz Mahallesinde defnedildi.
Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından uçakla Kayseri’ye getirilen şehidimiz Polis Memuru Mehmet Güngördü’nün naaşı ilk olarak babası Durmuş Güngördü'nün Hürriyet Mahallesindeki evinin önüne getirilerek, helallik alındı. Yapılan duanın ardından şehidimizin cenazesi defnedilmek üzere cenaze Yeşilhisar ilçesi Güzelöz Mahallesi’ne götürüldü.
Cenaze törenine, şehit polis memurunun ailesi ve yakınları, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutan Vekili ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mülki ve askeri erkân ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Güngördü’nün Türk Bayrağı’na sarılı naaşı polis, asker ve vatandaşlar eşliğinde Güzelöz Mezarlığına götürülerek tekbir ve dualarla toprağa verildi. Saygı atışının ardından şehidimiz Mehmet Güngördü’nün tabutuna sarılı olan şehidin emaneti şanlı Türk Bayrağı, Vali Orhan Düzgün tarafından şehidimizin eşi Hülya Güngördü’ye, polisler tarafından taşınan fotoğrafı ise babası Durmuş Güngördü’ye teslim edildi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder