23 Şubat 2016 Salı

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ

27. Vergi Haftası Etkinliği Kapsamında İlçemizde İlk Ona Giren Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve Basit Usul Mükelleflere Teşekkür Belgesi Verildi

27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde ilk 10'a giren Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve Basit Usul Mükelleflere Teşekkür Belgelerini vermek ve ilçemiz esnaf temsilcilerimizle bir araya gelmek için organize edilen yemeğe Kaymakamımız Sayın Mustafa GÖZLET de katıldı.
Kaymakamımız "Emniyet, asayiş başta olmak üzere,yol,su,elektrik,sağlık,eğitim, gibi temel hizmetlerin finansmanı için devletler var oldukları günden beri vergileri toplamaktadırlar. İlçemiz adına tüm ticaret erbabımıza vergi konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiği için tebrik ediyor, devletimiz ve hizmete muhattap vatandaşlarımız adına da teşekkür ediyorum" dedi. Program dereceye giren mükelleflerin belgelerinin verilmesi ile son buldu.





KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE

KAYMAKAMIMIZ MUSTAFA GÖZLET'E 'VERGİ HAFTASI' ZİYARETİ

İlçemiz Malmüdüresi Zeynep ZAİMOĞLU ve Malmüdürlüğü çalışanları Kaymakamımız Sayın Mustafa GÖZLETİ, Vergi Haftası nedeniyle makamında ziyaret ettiler.

16 Şubat 2016 Salı

YARDIM KAMPANYASI

























KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 'BİR TORBA UN ' KAMPANYASI EĞİTİMCİLERİMİZ VE HALKIN KATILIMIYLA BAŞLAMIŞTIR. İLETİŞİM İÇİN HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KABAKÇIOĞLUY'LA TEMASA GEÇİLMELİDİR

  TELEFON NUMARASI O 352 651 32 52


13 Şubat 2016 Cumartesi

YARDIM KAMPANYASI



























KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 'BİR TORBA UN ' KAMPANYASI EĞİTİMCİLERİMİZ VE HALKIN KATILIMIYLA BAŞLAMIŞTIR. İLETİŞİM İÇİN HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KABAKÇIOĞLUY'LA TEMASA GEÇİLMELİDİR

  TELEFON NUMARASI O 352 651 32 52

11 Şubat 2016 Perşembe

KAYSERİNİN BÜNYAN İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU

 Yeşilhisarlı Şehidimiz Mehmet Güngördü son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabır dileriz. Milletimizin başı sağolsun.








KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ





























· 
KAYSERİ BİR ŞEHİT DAHA VERDİ.. BAŞKAN YILDIZ'DAN ŞEHİTLERE TAZİYE
Kayseri bir şehit daha verdi. Şırnak’ta teröristlerin zırhlı polis aracına düzenlediği saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Mehmet Güngördü (32), bugün Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız, Kayserili şehit ile birlikte bugün şehit düşen 9 güvenlik görevlisine Allah'tan rahmet, ailelerine ve meslektaşlarına başsağlığı ve sabır diledi. 
Şırnak Devlet Hastanesi’nde tedavi görürken şehit olan 1,5 aylık evli Mehmet Güngördü’nün acı haberi, Kayseri merkez Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan babası Durmuş ve annesi Zeliha Güngördü'ye görevliler tarafından ulaştırıldı. Baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Mehmet Güngördü, ikindi namazı sonrası Yeşilhisar ilçesinde toprağa verilecek.

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ






























Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarınca zırhlı polis aracına düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Yeşilhisar Güzelöz Mahallesinden hemşerimiz polis memuru Mehmet Güngördü'ye Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Emniyet mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletimize başsağlığı diliyorum.
Şehidimizin cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Yeşilhisar Güzelöz Mahallesinde defnedilecektir.

Mehmet CABBAR
Belediye Başkanı

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR AKDENİZ





























İlçemiz Güzelöz Mahallesinden Özel Harekat Polisi Mehmet GÜNGÖRDÜ görev yaptığı Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis aracına yapılan menfur saldırı sonucu şehit olmuştur. Cennet Mekan Şehidimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Abdulkadir AKDENİZ

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ


Yeşilhisar Şehidini Uğurladı.
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Polis Memurumuz Mehmet GÜNGÖRDÜ 09/02/2016 tarihinde terör örgütünce yapılan saldırı sonucu şehid düştükten sonra 10/02/2016 tarihinde ilçemizin Güzelöz mahallesinde sonsuzluğa uğurlandı.Binlerce kişinin katıldığı törenin ardından 11/02/2016 tarihinde Güzelöz Camisinde şehidimizin yüce ruhuna Mevlid-i Şerif okundu. Yeşilhisar Kaymakamlığı olarak başta tüm Yeşilhisarlı hemşehrilerimize şehidimizin yüce ruhlarına yakışır bir vedaya ,en uygun şekilde büyük bir saygı, tevazu ve alçak gönüllülükle katkı sağladıkları için teşekkürü borç biliriz. Yine başta Kayseri Valiliği ,İl Emniyet Müdürlüğü ,İl müftülüğümüz ,Yeşilhisar Belediyesi ,Güzelöz mahallesi muhtarlığı ve katkı sağlayan tüm birimlere destekleri için şehidimiz ailesi ve şehidine sahip çıkan Yeşilhisar halkı adına minnetlerimizi sunarız.






KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE ECRİN BÜFE HİZMETİNİZDE.







YARDIM KAMPANYASI



























KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 'BİR TORBA UN ' KAMPANYASI EĞİTİMCİLERİMİZ VE HALKIN KATILIMIYLA BAŞLAMIŞTIR. İLETİŞİM İÇİN HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KABAKÇIOĞLUY'LA TEMASA GEÇİLMELİDİR.



TELEFON NUMARASI O 352 651 32 52


10 Şubat 2016 Çarşamba

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ GÜZELÖZ MAHALLESİNDE DEFNEDİLDİ


KAYSERİ ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI
Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarınca zırhlı polis aracına düzenlenen saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Güngördü’nün cenazesi, Yeşilhisar’ın Güzelöz Mahallesinde defnedildi.
Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından uçakla Kayseri’ye getirilen şehidimiz Polis Memuru Mehmet Güngördü’nün naaşı ilk olarak babası Durmuş Güngördü'nün Hürriyet Mahallesindeki evinin önüne getirilerek, helallik alındı. Yapılan duanın ardından şehidimizin cenazesi defnedilmek üzere cenaze Yeşilhisar ilçesi Güzelöz Mahallesi’ne götürüldü.
Cenaze törenine, şehit polis memurunun ailesi ve yakınları, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutan Vekili ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mülki ve askeri erkân ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Güngördü’nün Türk Bayrağı’na sarılı naaşı polis, asker ve vatandaşlar eşliğinde Güzelöz Mezarlığına götürülerek tekbir ve dualarla toprağa verildi. Saygı atışının ardından şehidimiz Mehmet Güngördü’nün tabutuna sarılı olan şehidin emaneti şanlı Türk Bayrağı, Vali Orhan Düzgün tarafından şehidimizin eşi Hülya Güngördü’ye, polisler tarafından taşınan fotoğrafı ise babası Durmuş Güngördü’ye teslim edildi.






YARDIM KAMPANYASI


KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE 'BİR TORBA UN ' KAMPANYASI EĞİTİMCİLERİMİZ VE HALKIN KATILIMIYLA BAŞLAMIŞTIR. İLETİŞİM İÇİN HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KABAKÇIOĞLUY'LA TEMASA GEÇİLMELİDİR.



TELEFON NUMARASI O 352 651 32 52



7 Şubat 2016 Pazar

KAYSERİNİN BÜNYAN İLÇESİ



İlçemizin simgelerinden olan Bünyan Gilaburusu belediyemizce şişelenerek etiketlendi.
Yapılan çalışmanın Bünyan Gilaburusu’nun tanıtımı adına atılan bir adım olduğunu ifade eden başkanımız, ilerleyen dönemlerde gilaburunun ulusal ve uluslar arası tanıtımı için adımların atılacağını söyledi.
Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti;" Türkiye’de ender bulunan bir bitkinin, bir meyvenin Bünyanımızda yetiştiğini hepimiz biliyoruz. Fakat bugüne kadar iç ve dış turizme tanıtımı noktasında birçok sorunlar yaşandı. Bugün itibariyle belediye olarak bu meyveden yazın gerekli toplamaları yaptık ve bununla ilgili iç ve dış turizme yönelik bir çalışma tamamlanmış oldu. Yapılan bu çalışma sağlıklı yaşam anlamında ilçemizde yaygın tüketilen gilaburunun ulusal ve uluslararası kamuoyuna tanıtımı noktasında bir çalışmadır. İnşallah bununla ilgili önümüzdeki yıllarda daha yoğun bir çalışma sergileyeceğiz. Endüstriyel anlamda çalışma yapılması için gerek tüketiciyle gerekse işin finansmanı noktasında bazı kalkınma ajanslarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bununla İlgili bir proje çalışması kısa zamanda olacak. O zaman daha endüstriyel bir ürün haline gelecek."

KAYSERİNİN BÜNYAN İLÇESİ

 KAYMAKAMIMIZ RUTİN ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Sayın Kaymakamımız Cihat KOÇ İlçemizde rutin hale getirdiği esnaf ziyaretlerine devam ederken esnaflara ve vatandaşlara çikolata ikramında bulunarak hayırlı bol kazançlar diledi.









KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ


Kaymakamlığımız Proje Ekibi tarafından hazırlanarak Türkiye Ulusal Ajansına sunulan “Tam Zamanlı Eğitim; Ailenin Eğitime Dâhil Edilmesi” konulu eğitim projesi ERASMUS+ programları kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yapılan değerlendirme neticesinde destek almaya hak kazandı.
İlçemize eğitim alanında yeni bir vizyon kazandıracak olan proje kapsamında Avrupa’da bulunan Sarıoğlan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Erdal Tunç, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Sayın Sefer Karahançer ve Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde araştırma faaliyetleri gerçekleştirdi.
Çalışmalarını tamamlayan heyet projenin son gününde Almanya'nın Augsburg kentine gelerek burada Avrupalı Sarıoğlan’ılar Derneğinin düzenlediği yemekte Avrupa’nın farklı bölgelerinde yaşayan Sarıoğlan’lı hemşerilerimiz ile bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir havada geçen yemeğin sonunda proje heyeti ile dernek üyeleri arasında Sarıoğlan’ın eğitim, sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgi alışverişi yapıldı.