25 Şubat 2015 Çarşamba

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ MHP İLÇE BAŞKANI ADNAN KÖKSAL


MHP DEVELİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Ege Üniversitesi kampüsünde vatan haini bölücü terör örgütü pkknın öğrenci kılıklı köpeklerinin saldırısı sonucu ŞEHİT edilen Ülkü Ocaklarımızın Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU, gencecik bedeniyle vatan toprağına karışan, kanıyla bayrakta al olan son yiğit olmuştur.
 
Milliyetçi Ülkücü Hareket, bir kez daha tarifi imkansız bir acıyla karşı karşıya bırakılmıştır. Dağdan indirilip şehirlerde, kampüslerde yuvalanmalarına göz yumulan eli kanlı teröristler gencecik bir evladımızı, kalbi Vatan aşkıyla çarpan bir Ülküdaşımızı, henüz hayatının baharında olan Fırat’ımızı katletmişlerdir.
Yıkım projesiyle belini doğrultan, ihanet süreciyle şımaran ve kuduran teröristler şehirlerde ve kampüslerde masum canlara kıymaya devam etmektedirler. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan Ülkücü Hareketin, kirli emellerinin önündeki yegane engel olduğunu bilen şer odakları bir kez daha kirli ellerini ve emellerini ortaya koymuşlardır. Bu nedenle, Fırat’ımızı hayattan koparan İzmir’deki kanlı cinayet akp-pkk ortaklığının son mahsülü olarak Milli Hafızalara kazınmıştır. 
Yarım asırdır Şehit veren, İlke ve Ülkülerinden ayrılmayan Hareketimiz, memleketin her gün daha da fazla sürüklendiği karanlığa dur diyebilecek güçte ve kudrettedir. Şayet mevcut akp iktidarı, ülkemizi sözün bittiği noktaya sürüklemeye devam edecek olursa meydana gelebilecek olaylardan Ülkücü Hareket mesul tutulamayacak, O gün geldiğinde bir ölüp bin dirildiğimize bütün cihan şahitlik edecektir.
Her şeye rağmen inanıyoruz ki; Yüce Türk Milleti bu ihanetin ve cinayetlerin faturasını 7 Haziran 2015 seçimlerinde kesecektir. Çünkü; Bir yandan açılım diyerek perde arkasında gizli pazarlıklar yapan, bir yandan da İç Güvenlik Paketiyle göz boyamaya çalışan akp iktidarının riyakarlığı artık gün gibi aşikardır.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Ülküdaşımız, Şehidimiz, Yusuf Yüzlümüz Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’na; Fatiha’larla Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyor, Ailesine, Sevenlerine ve Türk Milleti’ne sabırlar diliyoruz. 
Hareketimiz’in başı sağolsun. 

Adnan KÖKSAL
MHP Develi İlçe Başkanı


Haber Kaynağı : MaHmUtSaMi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder