26 Şubat 2015 Perşembe

LÜTFEN KİTAP OKUYALIM


KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ MALMÜDÜRÜ ZEYNEP ZAİMOĞLUNUN ŞAHSINDA 23.02.2015-01.03.2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ VERGİ HAFTALARINI TÜM YEŞİLHİSAR HALKI OLARAK KUTLUYORUZ.



CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MESUT AY


Mesut Ay yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
26 Şubat 2015 Perşembe 16:14

 Parti binasında , CHP Kayseri milletvekili aday adaylığını açıklayan emekli deniz assubayı, işadamı Mesut Ay, partililere kendisini tanıttı. Ay, "Yıllardan sonra partimizde ilk defa demokratik bir seçim yapılacak. Bu seçime katılan adaylarımıza başarılar diliyorum. Kendimden bahsetmek istiyorum. Bünyan doğumluyum. İlk ve ortaokulu Bünyan'da okuduktan sonra Deniz Lisesine girdim. Deniz Subaylığından emekliyim. Çeşitli sanayi kuruluşlarında yöneticilik yaptım. Şuanda ortak olduğum bir şirketi yönetmekteyim. Bunun yanında elimden geldiği kadar siyasi çalışmalarda bulundum" dedi
'1999 yılında Cumhuriyet Halk Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldum' diyen Ay,"Geçmiş dönemlerde parti de yine geçici olarak görev aldım. Şimdi de arkadaşlarımın da desteğiyle aday adaylığımı açıklıyorum. Sosyal demokrat değer için adayım, iş, emek ve eşitlik için adayım, evrensel değerler için adayım, parti ilke ve programları için adayım, demokrasiyi araç değil amaç edinmek için adayım, partim ve partililerimize hizmet etmek için adayım" dedi.
CHP Kayseri İl Başkanı R.Mustafa Ayan ise, "3 Mart'ta tüm aday adayı arkadaşlarımız ile burada toplantımız var. Aday adaylarımızdan bir havuz oluşturduk. Maddi katkı bekliyorum. Çünkü genel merkez ön seçim için para göndermiyor. Hepinizin katkısıyla bugüne kadar geldik. Bizim bu yarıştan geri kalmamız gerekir. Herkes taşın altına mutlaka elini koymalı" diye konuştu.

Şanslarının büyük olduğunu belirten Ayan, "Milletvekili aday adaylarımız ile biz bu işi başaracak kalitedeyiz. Dışarıdan içimize aday olarak sokulacak, sosyal demokrasiyi benimsememiş, parası olabilir bir başka düşünceden içimize gelen adayın bize vereceği hiçbir şeyin olmadığını söyledim. İçimizden bu mevcut adaylarımızla biz bu kaliteyi zaten yakaladık. Lütfen artık birbirimizle uğraşmayalım. Birbirimize olan bireysel kırgınlığımızı partiye yansıtmayalım" dedi. Basın açıklamasının ardından Mesut Ay partililer sohbet ederek, tebrikleri kabul etti.
KAYSERIHALKINSESI.COM

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAMİ VURUCU


Yahyalılı Sami Vurucu, Milliyetçi Hareket Partisi  Kayseri Milletvekili Aday Adayı Oldu
Sami Vurucu: ''ACISIYLA TATLISIYLA GEÇEN 53 YIL,
1961 yılında Kayseri'nin Yahyalı ilçesi İsmet Mahallesi'nde fakir bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldim. Ancak nüfus kayıtlarında 1964 doğumlu görünmekteyim. 1968-1973 yılları arasında Cumhuriyet İlkokulunu,
1973-1976 yılları arasında Yahyagazi Ortaokulunu ve 1976-1979 yılları arasında Yahyagazi Lisesini bitirdim. 1979 Eylül ayında kaderimin çizgisinde Almanya'yla tanışıp Wiesbaden şehrine geldim. 1979 Ekim ayında Wiesbaden şehrinde Ülkü Dernegi kurma çalışmalarına öncülük ettim. 1979 Kasım ayında Wiesbaden'de Ülkücü teşkilatımızı yapılandırıp yönetim kurulunu oluşturduk. Geçici olarak seçtigimiz yönetimle yolumuza devam ettik ve 1980 yılında olağan kongremizi yaptık. 1980-1984 yılları arası sekreterlik görevinde bulundum. 1984 yılında işim gereği şehir değiştirmek zorunda kalınca, görevimi devrettim. Geldiğim Kelsterbach şehrinde 1995-1999 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı DiTiB Fevzi Çakmak Camii'nde sekreterlik görevi yaparken, cami yeri alımı ve inşaatının tamamlanmasına öncülük ettim. Okumanın yaşının olmadığını düşünerek 2007-2008 yılları arasında Akademi Fono Açık Ögretimden Almanca bölümünü bitirerek sertifikamı aldım ve aynı camimizin 2011 yılında başkanlığına seçildim, halen bu görevi yürütmekteyim. Ayrıca başkanlığım sırasında camimizi minare ile taçlandırma şerefini yaşadım. 2014 yılı içerisinde camimiz bünyesinde kurduğumuz sınıfları, çocuklarımıza düzenli Kur'an eğitimi verecek hale getirmenin onurunu yaşadım. Evliyim, üç çocuk babasıyım. Halen Frankfurt Hava Limanı'nda yönetici olarak görev yapmaktayım. İnsanlari seviyorum, onların sorunlarıyla ilgilenmekten zevk alıyorum. Yatırımımı paraya değil insana yaptığım için oldukça huzurluyum. Aziz milletim, işte ben buyum. Girmiş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adaylığında hakkaniyetle size laik olacağıma söz veriyorum.Rabbim bana yanlış işler yaptırmasın.''
Sami Vurucu 
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı



Haber Kaynağı : www.yahyali38.com

25 Şubat 2015 Çarşamba

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ MALMÜDÜRÜ ZEYNEP ZAİMOĞLUNUN ŞAHSINDA 23.02.2015-01.03.2015 TARİHLERİ ARASINDAKİ VERGİ HAFTALARINI KUTLUYORUZ TÜM YEŞİLHİSAR HALKI OLARAK.



KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ VE DEVELİ ÇAĞRI GAZETESİ


KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ MHP İLÇE BAŞKANI ADNAN KÖKSAL


MHP DEVELİ İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Ege Üniversitesi kampüsünde vatan haini bölücü terör örgütü pkknın öğrenci kılıklı köpeklerinin saldırısı sonucu ŞEHİT edilen Ülkü Ocaklarımızın Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU, gencecik bedeniyle vatan toprağına karışan, kanıyla bayrakta al olan son yiğit olmuştur.
 
Milliyetçi Ülkücü Hareket, bir kez daha tarifi imkansız bir acıyla karşı karşıya bırakılmıştır. Dağdan indirilip şehirlerde, kampüslerde yuvalanmalarına göz yumulan eli kanlı teröristler gencecik bir evladımızı, kalbi Vatan aşkıyla çarpan bir Ülküdaşımızı, henüz hayatının baharında olan Fırat’ımızı katletmişlerdir.
Yıkım projesiyle belini doğrultan, ihanet süreciyle şımaran ve kuduran teröristler şehirlerde ve kampüslerde masum canlara kıymaya devam etmektedirler. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan Ülkücü Hareketin, kirli emellerinin önündeki yegane engel olduğunu bilen şer odakları bir kez daha kirli ellerini ve emellerini ortaya koymuşlardır. Bu nedenle, Fırat’ımızı hayattan koparan İzmir’deki kanlı cinayet akp-pkk ortaklığının son mahsülü olarak Milli Hafızalara kazınmıştır. 
Yarım asırdır Şehit veren, İlke ve Ülkülerinden ayrılmayan Hareketimiz, memleketin her gün daha da fazla sürüklendiği karanlığa dur diyebilecek güçte ve kudrettedir. Şayet mevcut akp iktidarı, ülkemizi sözün bittiği noktaya sürüklemeye devam edecek olursa meydana gelebilecek olaylardan Ülkücü Hareket mesul tutulamayacak, O gün geldiğinde bir ölüp bin dirildiğimize bütün cihan şahitlik edecektir.
Her şeye rağmen inanıyoruz ki; Yüce Türk Milleti bu ihanetin ve cinayetlerin faturasını 7 Haziran 2015 seçimlerinde kesecektir. Çünkü; Bir yandan açılım diyerek perde arkasında gizli pazarlıklar yapan, bir yandan da İç Güvenlik Paketiyle göz boyamaya çalışan akp iktidarının riyakarlığı artık gün gibi aşikardır.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Ülküdaşımız, Şehidimiz, Yusuf Yüzlümüz Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU’na; Fatiha’larla Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyor, Ailesine, Sevenlerine ve Türk Milleti’ne sabırlar diliyoruz. 
Hareketimiz’in başı sağolsun. 

Adnan KÖKSAL
MHP Develi İlçe Başkanı


Haber Kaynağı : MaHmUtSaMi