1 Aralık 2014 Pazartesi

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ MHP İLÇE BAŞKANININ BASIN AÇIKLAMASI



MHP DEVELİ İLÇE TEŞKİLATI’NIN GÜNDEME İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI

DEVELİ’Lİ HAYIRSEVERLERİN SEYRANİ KAMPÜSÜNE YAPTIRACAĞI İNŞAATIN TEMEL ATMA TÖRENİ SİYASİ ŞOVA DÖNÜŞMÜŞTÜR

Öncelikle yeni eğitim bloğunun yapımını üstlenen kıymetli hayırsever hemşehrilerimize bu duyarlılıklarından dolayı kutluyor teşekkürlerimi sunuyorum.
15 Kasım Cumartesi günü Develi Seyrani Kampüsü içerisine Develi’li Hayırseverlerimizin yaptıracağı eğitim bloğu temel atma töreninde yaşananlar adeta yeteneksiz oyunculardan oluşan bir tiyatro sahnesini andırmıştır. Akp’li Develi Belediye Başkanın konuşması adeta bir fiyaskodur. Sebebine gelince geçtiğimiz 12 yıl içerisinde Develi ‘ye yapılan yatırımları adeta kendisi yaptırmış gibi ifade ederek döneminde yapılan hiçbir icraattan bahsedememiş hayırseverler tarafından yaptırılan inşaatı bile kendi yada Belediye çalışması gibi göstermeye çalışmıştır. Bizde soruyoruz sayın Akp’li Develi Belediye Başkanı, bir haftadan evlerinizde Öksüt suyu akacak diye bir ifade kullanıyorsunuz bu su projesi sizin belediye başkanlığınız döneminizde mi yapılmaya başlandı? Belediye bütçesinden mi yapıldıki sahipleniyorsunuz? Soruyoruz yapılacağı söylenen Kadın ve Gençlik Merkezi Projesi sizin projeniz mi? Yada Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Develi’ye göz boyamak için sunduğu bir lütuf mudur? Soruyoruz; Develi’de 2015 yılında doğalgazı bütün konutların kullanacağını belirtmiş olmanıza rağmen, hatta gösterişli boru civatası sıkma töreninizi kimse unutmamışken, doğalgazla ilgili Develi’de hiçbir çalışma yokken, güzel süslü kelimelerle vatandaşımızı kandırmaya mı çalışıyorsunuz? Soruyoruz; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan Yurt ve Okul Projeleri sizin çalışmanız mıdır? Develi Belediyesi bütçesinden mi karşılanıyor? Neden kendi yaptığınız projelerinizden bahsedemiyorsunuz? 

Seçim meydanlarında Develi’ye büyük vaatlerde bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Başkan Yardımcıları geldiği halde böyle anlamlı bir gündeki temel atma törenine dahi katılma zahmetinde bulunmamıştır. Ayrıca mahalli bir gazete aracılığıyla ileri sürülen, Başkan Özhaseki’nin Develi’ye büyük müjdesi bekleniyor söylentiside boşa çıkmıştır.
Gelelim Akp Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır’ın bu anlamlı günde yaptığı siyasi şova; Gayet iyi niyetlerle, saf duygularla çok değerli hayırseverlerimizin Seyrani Kampüsüne yaptıracağı Eğitim bloğunun temel atma töreninde; seçim meydanında seçim propagandası yapar gibi sürekli Akp dönemi ifadesini kullanmıştır. Kendisiyle çelişerek üniversiteye siyasetin karıştırılmamasını isteyen sayın vekil, Üniversitelerde birçok siyasi atamalar yapılarak üniversite yönetimlerinde siyasetin en çok etkin olduğu dönemin kendi dönemleri olduğunu unutmuş, temel atma törenini siyasi parti propagandasına dönüştürmüştür. Sayın vekil siyasetin yapılacağı yer ve zaman bu anlamlı yer ve zaman değildir. Hatırlatıyoruz üniversite alanları sizin ve partinizin şov yapma yeri değildir, üniversiteler, üç beş tane taraftarınızı toplayıp kendinize tezahhurat yaptıracağınız alanlar da değildir.

Sayın vekilin yapmış olduğu konuşmada davetlileri tebessüm ettiren şu cümlelerinde, artık bürokratların ve yöneticilerin Fildişi kulelerde oturmadığını ifade etmiştir. Ancak son zamanlarda dünya basınında dahi geniş yer bulan saraylarını, yeni alınan uçakları ve fil büyüklüğündeki makam araçlarını görmezden gelmiştir. Özellikle belirtmek isterizki konuşmanız bu anlamlı güne hiç yakışmamıştır çünkü orada sadece sizin partilileriniz değil tüm Develi’ler vardı.
Saygıdeğer Develili hemşehrilerimiz şundan emin olsunlar ki; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Akpli Develi Belediyesi’nin yaptıklarını ve yapmadıklarını sormaya ve sorgulamaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz.


Adnan KÖKSAL
MHP DEVELİ İLÇE BAŞKANI





Haber Kaynağı : MaHmUtSaMi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder