7 Nisan 2015 Salı

KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ OSMAN YILDIZ


Başkan Ali Osman Yıldız’dan Polis Haftası kutlama mesajı

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 
Polis Teşkilatının 10 Nisan 1845 yılında kurulmuş ve bugün 170 yılını geride bıraktığına dikkat çeken başkan Ali Osman Yıldız, Emniyet teşkilatının, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri bulunduğunu tekrarladı. Halkın bu konuda güven ve desteğinin önemli olduğunu belirten başkan Yıldız şunları söyledi. 
“Polislik mesleği şerefli bir meslektir. Yardıma ihtiyacı olana yardımcı olabilmek, haklıyı haksızı ayırt edebilmek ve adaleti sağlamak kutsal bir görevdir. Emniyet teşkilatı, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Bu görevleri yerine getirirken kanunların verdiği yetki ile gece gündüz demeden hizmet etmektedir. Türk polisi devletinin bekası, milletinin huzur ve güvenliği için canını feda etmekten çekinmemektedir. Tüm emniyet Teşkilatının Kuruluş yılını kutluyor, görevleri başında şehit olan polis, asker ve diğer devlet memurlarını rahmetle anıyor, yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder