20 Ocak 2016 Çarşamba

KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ


Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü pkk mensupları ile girdiği çatışmada şehit düşen İlçemiz Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Faruk ALTUNTAŞIN ağabeyi Uzman Çavuş Fazlı ALTUNTAŞ’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.
Hasan DOĞAN
Sarıoğlan Kaymakamı






BAŞARISI VE KUVVETLİ İLETİŞİMİYLE ÖRNEK TEŞKİL EDEN KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ MALMÜDÜRÜ ZEYNEP ZAİMOĞLUNU ZİYARETLERDEN GÖRSELLER


19 Ocak 2016 Salı

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ





















Kayseri 1. Komando Tugayında görev yapan 37 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş kardeşimiz şehit olmuştur. Şehidimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Cenab ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. 
Mehmet CABBAR
Belediye Başkanı


11 Ocak 2016 Pazartesi

KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ





Başkan Ali Osman Yıldız, Çalışan Gazeteciler gününü kutladı
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile yayımladığı mesajında, ülke olarak zor bir dönemden geçerken, herkesin hassas, dikkatli ve sorumlu davranmasını istedi. Yıldız’ın mesajı şöyle.
“Halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından biridir. Tüm olumsuzluklara karşın, Medya çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabalar hiç kuşkusuz takdire şayandır. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan medyamızın, halkımızı doğru bilgilendirmenin yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin korunması, sorunların çözülmesine katkı sağlaması noktasında yapıcı bir rol üstlenmesi elbette mümkündür. Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.”

KAYSERİNİN YAHYALI İLÇESİ
























Halkımızın belediyemiz ile ilgili talep, sorun ve dileklerini dinleyip, onları ilgili Müdürlüklerimize iletecek olan Beyaz Masa, belediyemiz girişinde hizmete başladı.


KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ






















GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Gazeteciler Günü vesileyle başta Hakk’ın rahmetine erişmiş Değerli Basın mensuplarımızı minnetle, rahmetle anarken, görevi başında büyük bir şevk ve heyecan ile çalışmaya devam eden, gece gündüz koşturan Ulusal ve Yerel Gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.
''Haber bir emanettir, emanete de liyakat gerekir''
Mehmet CABBAR
Develi Belediye Başkanı




7 Ocak 2016 Perşembe

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ ŞEHİT ASTSUBAY OĞUZ AKIN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

 Konteyner kentte kalan Suriyeli misafirlerimize yönelik açtığımız taşımalı okuma yazma kursumuz devam ediyor. Kursiyerlerin öncelikle latin harflerini öğrenip, gündelik Türkçe ile hayatlarını idame etmeleri amaçlanmaktadır.









KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET CABBAR

 DEVELİ BELEDİYESİNDEN BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA
Develi Belediyesi’nin katkılarıyla Mustafa Aksu Kültür Merkezinde kitap standı açıldı. 20 Ocak tarihine kadar kitapseverlere hizmet verecek olan standı ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Özellikle gençlerimiz başta olmak üzere tüm kitap severlerimize hizmet vermek için açılan standımızda çok sayıda çocuk kitapları da bulunduğu için velilerin de ziyaret etmeleri faydalı olur kanaatindeyim. Kitap alma, kütüphane oluşturma ve okuma alışkanlığını yaygınlaştırma amacıyla yaptığımız bu çalışmadan gerektiği gibi istifade edilmesini temenni ediyorum” dedi.









KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ MALMÜDÜRÜ ZEYNEP ZAİMOĞLUNUN ESNAF ZİYARETİNDEN GÖRSELLER





5 Ocak 2016 Salı

KAYSERİNİN BÜNYAN İLÇESİ

BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ŞİNASİ GÜLCÜOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu terör ve destekçilerinin hak ettikleri cevabı alacaklarını belirterek Şehit Musa Yüce için taziye dileklerini iletti.
Başkan Gülcüoğlu; mesajında şu ifadelere yer verdi:" Özel Harekât Polisimiz Musa YÜCE’nin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hain bir terör saldırısı neticesinde şehit olmasından derin bir üzüntü duydum. Bünyan’ımıza ve Türk milletinin yüreğine bir ateş daha düştü. Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.
Eli kanlı hainler ve destekçileri unutmasınlar ki bir gün akıttıkları kanda boğulacaklar. Bin yıllardır süre gelen kardeşliğimizin arasına nifak tohumu ekmek isteyen karanlık odaklar bilmelidir ki besledikleri terör odakları bir gün namluları kendilerine doğrultacaktır. Terörün dini, dili ve ırkı olmadığını bilmeliler. Her ne olursa olsun azizi milletimiz hainlere istediklerini vermeyecek, bir birine daha sıkı kenetlenerek gereken cevabı verecektir.

Bir kez daha hain saldırılarda şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Büyük Türk milleti bu beladan kurtulabilecek güçtedir. Kandan beslenen şer odakları hak ettiğini bulacaktır. Bünyan’ımızın ve milletimizin başı sağ olsun ."

4 Ocak 2016 Pazartesi

KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ























BAŞKAN YILDIZ'DAN BÜYÜKTUZHİSARLI ŞEHİT ÖZEL HAREKATÇI'YA TAZİYE MESAJI...
Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, son operasyonlarda şehit düşen Bünyan Büyüktuzhisarlı özel harekat memuru Musa Yüce'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve güvenlik güçlerine sabırlar diledi. 
Diyarbakır'ın Sur ilçesine geçici görevle giden Kayseri'nin Bünyan ilçesi Büyüktuzhisar mahallesinden Musa Yüce (1983) bugün şehit düştü. Üç erkek kardeşin en küçüğü ve bekar olan Musa Yüce'nin ailesi Kayseri'de oturuyor. Ancak cenazesi büyük bir olasılıkla yarın öğlen Büyüktuzhisar'da toprağa verilecek

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ

 

Belediye Başkanımız sayın Abdulkadir AKDENİZ ilçemizde yaşayan Suriyeli Mültecileri ziyaret ederek Belediyemiz tarafından temin edilen Temel Gıda Malzemeleri, Temizlik Malzemeleri, Ev eşyaları başta olmak üzere ihtiyaç hasıl olan gerekli malzemelerin de dağıtımını gerçekleştirdi.








ERCİYESTE SARIKAMIŞ İÇİN YÜRÜYÜŞ
























ERCİYES'TE SARIKAMIŞ İÇİN YÜRÜYÜŞ
Kayseri Valiliği tarafından Sarıkamış Destanı'nın 101. yılı anısına Erciyes Dağı kayak merkezi bölgesinde yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılanlar, soğuk havada, ağır kış şartlarına rağmen Sarıkamış Allah-u Ekber Dağları’nda vatan savunması için düşmana karşı yola çıkan, on binlerce mehmetçik anıldı.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, milletvekilleri, Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte kırmızı beyaz ve ay yıldızlı şapka ile kaşkol taktı.
Develi Belediye Spor Kulübü sporcularının Develi'yi temsilen katıldığı yürüyüş, yapılan törenle sona erdi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptığı açıklamada "Ülkemiz için milletimiz için şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ecdadımızla gurur duyuyoruz" dedi.

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ



Diyarbakır'ın sur ilçesindeki hain saldırıda şehit olan özel harekat polisimiz Kayserili hemşerimiz Musa Yüce kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
Bu vatan sizlere minnettardır...

Mehmet Cabbar - Develi Belediye Başkanı

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE ALİOĞULLARI MARKA MARKET BALIK SATIŞINA BAŞLAMIŞTIR.



1 Ocak 2016 Cuma

KAYSERİNİN BÜNYAN İLÇESİ


KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ



Milli Sporcu öğretmenimiz Osman Özmen tarafından Yeşilhisar METEM 'de merkezimiz bünyesinde açılan Karate kursumuz gençlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.







KAYSERİNİN SARIOĞLAN İLÇESİ


SARIOĞLAN TOKİ’DE KAYITLAR 29 OCAK 2016'YA UZATILDI...
Sarıoğlan TOKİ konutları için, vatandaşlardan gelen yoğun istek ve talep üzerine, kayıtlar 29 Ocak 2016 günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ‘Bu evi olmayan ya da dar gelirli olanlar için bulunmaz bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmayın’ dedi. 
Kentsel dönüşüm kapsamında, daha güvenilir konutlar ve yerleşim merkezlerinin oluşturulması amacıyla Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız’ın girişimleri ile ilk etapta 2+1 olarak 19 adet, 3+1 olarakta 40 adet konutun yapılması kararlaştırıldı. Bu talebin daha da artması ve vatandaşların talepte bulunması nedeniyle, son başvuru günü 29 Ocak 2016 gününe uzatıldı. 
Yapılması planlanan TOKİ Konutları ile ilgili bazı yanlış ve eksik anlaşılma nedeniyle başkan Yıldız şu açıklamayı yaptı.
“Bakarcak mahallesi Sarbel konutları ile Sait Aksoy camiye yakın bir bölgede yapılacak olan 75 metrekarelik 2+1 konutlar için 2 bin lira peşinat, 110 metrekarelik 3+1 konutlar için 4 bin lira peşinat alınacaktır. Daha sonra ise ev teslimine kadar hiçbir ücret talep edilmeyecek ve yatırılmayacaktır. Bu konuda bazı maksatlı çıkartılan söylentiler tamamen asılsızdır. Ev tesliminde ise 3 adet alternatif ödeme seçeneği sunulacaktır. Bu seçenekler arasında vatandaşlarımız tercih yapacak ve ödeme planları saptanacaktır. Yeni talepte bulunacak vatandaşlarımız, başvurularını 29 Ocak 2016 günü mesai saati bitimine kadar belediyemize başvuruda bulunarak, gerekli evrakları aldıktan sonra diğer işlemleri yaptıracaktır. “







KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİ


Minik Öğrenciler 
Kaymakamımızı
 Makamında Ziyaret Etti
İlçemiz Ziya Gökalp İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri ve Öğretmeni Esra Şeyma KARA ile Okul Müdürü HASAN KOÇ, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa GÖZLET’ i makamında ziyaret ettiler. 
Kaymakamımız Mustafa GÖZLET; Kaymakamlık mesleği ile ilgili öğrencilere bilgi verirken, öğrencilerinde, Kaymakamlık mesleği ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı. Kaymakamımız Mustafa GÖZLET; Meslek ve eğitim hayatıyla ilgili deneyimlerini paylaştığı öğrencilere, başarılı olmaları için, çok okumaları ve çalışmaları tavsiyesinde bulundu.







KAYSERİNİN YAHYALI İLÇESİ