9 Eylül 2015 Çarşamba

KAYSERİNİN DEVELİ İLÇESİ


DEVELİDE TERÖRE LANET EYLEMİ

Türkiye şehitlerine ağlıyor ve teröre tepkilerini dile getirmek için meydanlarda toplanıyor. Artan terör eylemlerinden dolayı Develi Cumhuriyet Meydanında da teröre lanet ve birlik mesajı verildi. Develi Kaymakamlığından alınan yasal izin sonrası Develi Belediyesi’nin gün içerisinde ara ara yaptığı çağrılarla Develi saat 18:00 sularında Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Kuran tilaveti ve duanın ardından tekbirlerle Elbiz Caddesine doğru yürüyen kalabalık sonrasında sükunetle dağıldı. 
Eylem sonrasında açıklamada bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Artan terör eylemlerinden duyduğumuz üzüntüyü İlçemiz halkıyla bir araya gelerek dillendirerek, sesimizin daha güçlü çıkmasını istedik. Bu güçlü birlikteliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu uğurda canlarını vermiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum ve buna sebep olan tüm hainleri de lanetliyorum” dedi.






8 Eylül 2015 Salı

ŞEHİTLERİMİZE SAYGI VE TERÖRÜ LANETLEME YÜRÜYÜŞÜ

KAYSERİNİN YEŞİLHİSAR İLÇESİNDE SAAT 20.30 DA 'ŞEHİTLERİMİZE SAYGI VE TERÖRÜ LANETLEME YÜRÜYÜŞÜ' İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ÖNÜNDEN BAŞLAYIP ŞEHİTİMİZ MURAT ERDEMİNDE OLDUĞU İLÇE MEZARLIĞINDA SON BULDU.ÇOK YOĞUN BİR KATILIMIN OLDUĞU YÜRÜYÜŞTE PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ALEYHİNE SLOGANLAR ATILDI. İLÇE MEZARLIĞINDA KURAN OKUNUP DUALAR EDİLDİKTEN SONRA HALK SESSİZCE DAĞILDI. TÜM YEŞİLHİSAR HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

2 Eylül 2015 Çarşamba